Login form protected by Login LockDown.


Fotbal – Cupa UEFA
18.12.08 – 21:45

Pronostic: Egal     Rezultat: 1-0
Cota: 3.19
Miza: 10/10

-10 unitati

Cred ca vom avea parte in aceasta seara de un rezultat de egalitate , care va duce mai departe probabil pe ambele echipe , asta in cazul in care Vfb Stuttgart nu vor invinge sau va face egal cu Standard Liege.

Daca gazdele vor invinge , se vor califica ei iar Sevilla ar ramane acasa , asta daca Stuttgartul ar ingine si ei lucru care este destul de probabil sa se intample.

Cassano va fi principalul pericol din partea gazdelor , iar Sevilla este recunoscuta ca o echipa , un grup si vor putea fi calificati in aceasta seara chiar si printr-un rezultat de egalitate.

Ambele echipe s-au stabilizat in campionat , gazdele au invins in deplasare cu 0-2 dupa mult timp , in timp ce Sevilla a invins intr-un meci deosebit de important pe Villareal , iar inainte de acesta un succes pentru istorie 3-4 pe terenul rivalilor Real Madrid.

Pentru Sevilla mai mult ca sigur Kanoute nu va incepe titular , dar brazilianul Fabio Junior revine in calcule si are sanse de a incepe titular.

Cred ca rezultatul de egalitate este cel mai probabil in acest meci , iar pretul de 3.19 mi se pare unul foarte bun.

Sa fim feriti de ghinion !

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰