Login form protected by Login LockDown.


Pronostic: peste 2.5         Rezultat: 2-0
Cota: 2.14
Miza: 10/10

-10 unitati

Cred cu tarie intr-un meci deschis si ca bookmakerii au pus cota pentru over la intimidare , sa nu uitam contra cine luptam in spatele caselor de pariuri dupa cum probabil stiti sau nu se afla zeci de specialisti in variate domenii cum ar fi matematica , statistica si mai ales psihologie , toti acestia conlucreaza si stabilesc cotele, evident vizand castigul lor si acapararea a cator mai multi pariori mai mult sau mai putini naivi.

Arsenal ii va menaja pe Fabregas si pe Adebayor , si vor face loc lupilor tineri Ramsey si Vela , doi tineri promitator dar tinand cont de parcursul lui FC Porto si istoria lor in duelurile cu echipele engleze , le va fi foarte greu londonezilor , in ultima perioada Porto a intalnit toate echipele din big 4 si nu a pierdut la Porto cu nici una.

Lisandro & co sunt sigur ca vor avea o dorinta arzatoare de razbunare si au sanse tinand cont de menajarile din lotul lui Arsenal (in retur a fost 4-0 pentru Arsenal).

Sa fim feriti de ghinion !

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰