Login form protected by Login LockDown.


Pronostic: Panathinaikos        Rezultat:  1-0
Cota: 1.57
Miza: 10/10

PROFIT : +5.7 unitati

Grecii sunt greci. Nu are rost sa incep cu Anticitatea doar vreau sa scot in evidenta despre ce gena vorbim , fapt destul de irelevant tinand cont de numeroasele plombe exotice din lotul grec.

Cipriotii au castigat cu 3-1 in tur , atunci erau pe val , acum in mod firesc valul s-a mai domolit si nu mai e tsunamiul de la inceput.

Daca inving grecii merg mai departe , daca fac egal iarasi merg mai departe. Intrebarea este daca isi vor permite sa faca egal tinand cont de percutanta formatie cipriota.

Anorthosis se poate califica istoric si total neasteptat in primavarea Uefa Champions League daca inving pe greci , misiune imposibila se anunta pentru trupa lui Ketsbaia dar in Champions League minunile sunt prezente cu o frecventa mai mare ca in alte comepetii.

Panatinaikos se afla la 9 puncte de Olympiakos, lucru care ii infurie pe fanii eleni , care totusi au avut parte de o bucurie de Mos Nicolae , o victorie pretioasa cu 1-2 pe terenul rivalilor de la Xanthi , ocupanta locului 4.

Grecii sunt greci si isi vor sustine echipa , pentru calificarea din grupele ligii , cota mi se pare relativ FAIR , este in scadere.

Sa fim feriti de ghinion !

Alte idei de pariu : over 2.5 / x pauza , 1 final .

📧 Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" 💰