Login form protected by Login LockDown.


Pronostic: Fenerbahce X2 Rezultat: 1-0

Cota: 1.96
Miza: 10/10

-10 unitati

Turcii nu vor pierde la Kiev, probabil va intrebati de ce spun asta.

Pai e simplu , Fener va bate , sau va face egal si va sta acasa, in timp ce Kievul va merge mai departe indiferent de situatie singurul lucru care il pot atinge este o calificare in primavara UEFA.

Kievul dupa parerea mea si-a depasit conditia in faza grupelor au obtinut 5 puncte , au invins la turci si acum sunt sigur ca otomanii vor dori renavsa.

Si-au revenit in campionat au batut pe Galatasaray , a se citi umili cu 4-1 , la fel 2-1 cu Besiktas sunt pe cai mari , lucrurile s-au mai schimbat de la victoria ucrainienilor de acus 1 luna si ceva de zile.

Kievul are multe puncte avans in fata Shaktarului in intrecerea interna si joaca la โ€œplacereโ€ cum spun unii , ultimul rezultat este o victorie cu 3-4 in deplasare.

Cred in dorinta de razbunare a turcilor si in valoarea echipei , personal am vazut Fenerul depasind faza grupelor , dar iata ca zecile de milioane de euro investite de sultanii turci nu au fost destui nici pentru o primavara europeana in Uefa , dar ce conteaza ?

Vor castiga ultimul meci , si vor sta acasa.

Sa fim feriti de ghinion !

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ