Login form protected by Login LockDown.


Pronostic: Chelsea (-1.5)      Rezultat: 2-1
Cota: 1.58
Miza: 10/10

– 10 unitati

Nu stiu cati dintre voi gandesc ca si mine si ce inseamna pentru voi sintagma nici o sansa , dar cred ca i se potriveste de minune situatiei CFR-ului pe Stamford.

Singurul lucru si cel mai important este ca Chelsea nu a mai castigat pe terenul propriu din 1 noiembrie , victoria cu 5-0 cu Sunderland . Cam mult , nu ?

Cum poti sa iti impaci fanii mai bine decat cu un โ€œjihadโ€ (c) Cristi Borcea Cool in fata unei echipe care a inceput entuziasmant , dar s-a inMUIAt in purul si dulcele spirit romanesc , aflandu-se fara nici o sansa macar de a reprezenta Romania mai departe in privarara europeana fie ea a Ligii sau a Cupei Uefa, ce am auzit ? Mai sunt sanse matematice ? Cool imi vine sa zambesc dar este vorba despre romani ce treaba avem noi cu matematica ?

Daca mai tinem cont si de faptul ca Chelsea nu este calificata inca (teoretic , in cazul unei victorii a Clujului si a unui succes al lui Bordeaux la Roma) atunci suntem obligati sa jucam Chelsea -1.5 handicap , speram intr-o victorie (desi suna cinic) la cel putin 2 goluri diferenta a londonezilor in fata unei echipe care atunci cand avea mai mare nevoie in partida cu Gaz Metan nu au fost in stare sa isi asigure 3 puncte decat prin largul concurs al zeitei Fortuna care s-a pogorat in acea seara peste Gruia.

Cu toata increderea si lipsa de teama din lume , va recomand o cota nu as spune mare dar suficienta raportata la realitatile din teren (sa nu vorbim de cele din afara lui gen stadion, infrastructura , bani , jucatori , apartenenta la o natie) ca este de prisos.

Sa fim feriti de ghinion ! Allez les bleus !

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ