Login form protected by Login LockDown.


Pronostic: peste 2.5       Rezultat: 2-3
Cota: 1.59
Miza: 10/10

PROFIT : 5.9 unitati

Barcelona are 4 puncte avans in sefia grupei , fapt care va duce in mod sigur spre un joc deschis si competitiv, Shaktar doreste razbunarea suprema : victorie pe Camp Nou , dupa โ€œfurtul pe fataโ€ din tur unde lui Shaktar i s-a comis o nedreptate mare si au fost multe incidente intre ucrainieni si spanioli , si aici nu ma refer la suporteri.

Barcelona in mod cert va alinia oarecum linia a doua , isi va menaja titularii de drept pentru EL CLASICO din campionat cu Real Madrid , o victorie impotriva rivalilor din capitala valoreaza probabil la fel de mult cat un trofeu UEFA CHAMPIONS LEAGUE , sau poate mai mult pentru unii suporteri blau-grana.

Shakhtar este o echipa buna , cosmetizata frumos de Il Luce cu destui sud americani incat sa practice in joc permanent ofensiv , bazat pe flamboianta si pe tenacitatea mijlocasilor โ€œucrainieniโ€.

Nici o echipa nu are ce pierde , la fel s-a intamplat si in meciul trecut din liga al Barcelonei , unde a jucat cu un Sporting deja calificat fara nici o grija ambele echipe si-au vazut de fotbal si meciul a fost fructuos , 2-5 , 7 goluri un adevarat festin , si mai puteau fi.

Consider ca este un pariu solid , argumentele sunt justificate iar cota pentru 1 mi se pare neadecvata si o plasa a bookmakerilor , o Barcelona relaxata vs un Shaktar razbunator nu poate da cota 1.38 primei echipe pentru solist , parerea mea.

Dar cand este Barcelona relaxata defapt ? Cand ei savureaza fotbalul in fiecare minut il respira si inspira cum ar fi ultimul meci al fiecaruia.

Sa fim feriti de ghinion !

Alte idei de pariu : Shaktar x2 , Shaktar +1.5 , over 3.5

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ