Login form protected by Login LockDown.


Cautand astazi pe gamebookers la rubrica pariuri speciale , am gasit un pariu extrem de interesant si la o cota foarte buna din punctul meu de vedere , o cota ce aduce un profit de 70% .

Este vorba de asa numitul HOTSHOTS , un duel pe teren intre principalii artizani ofensivi ai ambelor formatii , un versus intre Arshavin si Darcheville , iar pariul meu este urmatorul : nici unul nu va marca.

Cei doi sunt principalii oameni de gol ai ambelor formatii , dar sa nu uitam o finala este o finala , nu intamplator cota pentru sub oferita de casele de pariuri si cifreaza undeva in jurul valorii de 1.60 , iar daca ar fi sa comparam putin 1.60 penru sub VS 1.70 nu marcheaza Arshavin sau Darcheville e un oarecare dezechilibru.

Acest pariu este unul bazat mai mult pe calcule , pe matematica si pe probabilitati , sa presupunem ca jucatorii ofensivi ai ambelor formatii sunt de la mijloc in sus , astfel probabilitatea ca un mijlocas sau atacant al ambelor formatii sa marcheze vreo-un gol este de 12/1 , tinand cont ca ambele echipe au anunta un sistem 4-4-2 , ceea ce inseamna ca sansa sa marcheze unul dintre Arshavin sau Darcheville este de 16%.

10/10 NU MARCHEAZA ARSHAVIN sau DARCHEVILLE @ 1.70 , Gamebookers.

Pariuri alternative , miza mai mica.

Cum am scris si in analiza de pe celalalt blog, blogabet , meciul asta a fost o mina de aur, profitul a fost de + 68u , am mizat un total de +60 unitati , iar fondul unitatilor returnate a fost de +128 unitati ceea ce inseamna un foarte bun ROI (dobanda) de 213% , sper ca macar cel putin una din predictiile mele le-ati jucat.

Multa bafta , F4D .

๐Ÿ“ง Aboneaza-te gratuit si vei primi predictiile si analizele zilnic in e-mail. Bonus vei primi si ghidul "Cum sa devii un parior mai bun in 12 pasi simpli" ๐Ÿ’ฐ